Hallo allemaal!

Afgelopen week heb ik jullie verteld over mijn eerste analyse op de schadeafdeling bij een volmachtkantoor. Dit kantoor had een groot aantal verschillende productverzekeringen en daardoor ook veel formulieren waar telkens weer repeterende handelingen werden uitgevoerd. Het is nu mijn taak om het kantoor te helpen met de repeterende handelingen. Hieronder een beknopte uitleg van mijn huidige werkzaamheden daar.

Elke ochtend houd ik in de gaten of er nieuwe schades zijn gemeld via de website van het kantoor. Hierna maak ik een nieuwe schade aan en controleer ik het verzekerde product op id-nummer, leeftijd, soort schade en schadehistorie van de klant. Na deze controles zet ik vervolgens de nieuwe acties uit. Denk hierbij aan interne acties, maar ook acties richting de klant en reparateur(s). Vervolgens werk ik bij terugkoppeling van de klant, reparateur, tegenpartij, of fabrikant ook direct de status van het dossier bij. In deze situatie blijft het volmachtkantoor het vakwerk doen en neem ik onopgemerkt een groot stuk van de repeterende handelingen over.

Zou ik jullie kantoor hier ook mee kunnen helpen? Stuur mij dan even een berichtje op LinkedIn, of bel DDi op 0885672000.

Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000