Skip to main content

“Mijn gewaardeerde kompanen van DDi leren en trainen mij steeds weer wat bij. Ieder kwartaal wordt ik steeds weer een beetje beter en kan ik nog meer ondersteuning bieden. Afgelopen kwartaal hebben ze mij flink onder handen genomen. Was echt behoorlijk aanpoten.
Ik heb je al eerder verteld dat ik nu veel beter de provinciale stukken kan verwerken. Kost nu aanzienlijk minder tijd en werk. Dat was echter lang niet alles. De lijst is te lang om op te noemen. De komende weken zal ik jullie hierover gericht informeren. Ik beperk mij nu even tot wat technische zaken. Ze hebben mij bijgebracht hoe ik beter verwerkte data kan opschonen (scheelt gewoon weer opslag), kan ik nog veiliger communiceren met andere systemen, beter filteren, kan ik nog gerichter en daardoor sneller zoeken. Tot slot hebben ze bij mijn webversie wat mooier gemaakt met fraaie buttons.”

Leave a Reply

T 088 567 2000