Sinds de introductie van de Transaction Robot voor financiële dienstverleners begin dit jaar hebben we al meerdere organisaties uit de financiële sector geholpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. We zijn blij dat de toegevoegde waarde van de Robot door deze branche erkent wordt. Dat is onlangs opnieuw bewezen toen een grote verzekeraar en een coöperatie uit de sector kozen een partnership met ons aan te gaan voor de automatische verwerking van hun inkoopfacturen.

Factuurverwerking geautomatiseerd met DDi Transaction Robot

Met de inzet van de Transaction robot wordt de verwerking van alle elektronische, digitale (o.a. pdf) en/of papieren inkoopfacturen bij deze twee financiële dienstverleners in één uniform proces verzorgt. Op de achtergrond wordt iedere factuur door de robot gelezen, geregistreerd en voorzien van een codering. Gekoppeld met het gebruikte boekhoudpakket. Voor deze twee projecten hebben we een koppeling gerealiseerd met de ERP Systemen Exact en FIS2000. De workflow module zorgt ervoor dat iedere factuur het juiste fiatteringsproces doorloopt. Na finale akkoord wordt de gehele boeking klaargezet in het financiële pakket voor finale boeking en opgeslagen in het juiste digitale dossier. Hierdoor zal de behandeltijd per factuur enorm afnemen en ontstaat er meer grip op het proces. De status van iedere factuur is op ieder moment digitaal opvraagbaar.

In de toekomst is de software naar wens uit te breiden naar het DDi Automation Platform waarmee meerdere werkprocessen binnen deze organisaties geautomatiseerd kunnen worden. Wil jij ook meer weten over de verwerking van jullie inkoopfacturen of het automatiseren van andere werkprocessen binnen jullie organisatie? Neem dan even contact met met op via 088 567 2000.

Vriendelijke groeten,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000