Hallo iedereen!

Vandaag ben ik onderweg naar Rotterdam in verband met een afspraak met de hoofd schade van een volmachtkantoor. Dit kantoor biedt een groot aantal productverzekeringen en hebben hierdoor een aanzienlijke hoeveelheid verschillende formulieren die door de schadeafdeling verwerkt worden. De directie heeft mij verzocht om zoveel mogelijk handmatige acties over te nemen. Graag neem ik jullie in eerste instantie mee naar de analyse.

Eenmaal aangekomen bij mijn nieuwe collega’s van de schadeafdeling zijn wij eerst gaan vastleggen welke handelingen werden uitgevoerd bij het merendeel van hun schades. Deze handelingen heb ik hierna vastgelegd in een matrix. Deze zag er als volgt uit: nieuwe data vs. bestaande data en repeterende handeling vs. niet-repeterende handeling. Hierna ben ik gaan kijken welke data elke keer weer werd overgetypt op het formulier. “Als ik deze gegevens automatisch kan ophalen, dan kan dat zomaar 60% van de werkzaamheden, die tot dan besteed werd aan data invoer, overnemen” dacht ik.

Ben jij benieuwd of het mij gelukt is? Ik vertel je hier volgende week meer over.

Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000