Hallo allemaal!

Vandaag loop ik een dagje mee met Erica. Zij werkt in de backoffice bij een provinciaal kantoor en gaat mij vandaag iets meer vertellen over de acties die zij repeterend uitvoert.

Elke dag komen er tientallen berichten binnen bij Erica. Deze berichten komen binnen via de post, mail, maatschappijportalen en Aplaza. Hierna worden deze berichten intern doorgestuurd, in het assurantiepakket gezet, bekeken, aangepast (waar nodig), of verwijderd (in geval van duplicaten). Opgeteld gaat hier toch best wel een hoop tijd in zitten. Dit viel ook de directie van het desbetreffende kantoor op.

Vanuit de directie van het provinciale kantoor heeft DDi te horen gekregen dat men meer werk wilt verzetten met hetzelfde aantal resources. Om dit zo effectief mogelijk in te richten, zal een DDi consultant een analyse op de werkvloer moeten uitvoeren om te kijken hoe zij mij, Transaction Robot, zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Benieuwd naar het vervolg van dit traject? Ik houd je graag op de hoogte. Stuur mij even een connectieverzoek op LinkedIn, of bel een DDi consultant op: 0885672000.

Tot volgende week!

Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000