Hallo iedereen!

Vandaag neem ik jullie mee terug naar het kantoor die ik recent heb geholpen met het gebundeld verzenden van de polissen, nota’s en IVB’s. Naast de vraag over het bundelen, kreeg ik van de directie nog een vraagstuk voorgelegd: Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten zich sneller aan hun betalingsverplichting(en) voldoen?

Eerst heb ik even de huidige workflow voor de nota’s en betalingsherinneringen van het kantoor erbij gepakt. Bij de definitieve output via DDi Create heb ik daarna de “iDeal button” bij e-mails en de QR-code bij de papieren nota’s geïntroduceerd. Deze button, of QR-code zal de eindklant naar een betaalscherm brengen in eigen huisstijl. Hiervandaan kunnen klanten gemakkelijk betalen, of een machtiging geven voor automatisch incasso (in het geval van nota’s). Tevens bevat de weergave op het afschrift van de klant nu de gewenste branding.

Een mooie constatering van de directie van het kantoor na implementatie: “de doorlooptijd van betalingen na betalingsherinneringen is teruggelopen van 18 dagen naar 3 dagen”.

Zou jij meer willen weten van DDi Create met Bluem iDeal integratie? Stuur mij dan even een connectieverzoek, of kijk op de website van DDi.

Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000