Kom meer te weten over de mensen die werken aan

DDi RPA Platform

Hét Robotic Process Automation Platform
voor verzekeraars en assurantiekantoren.

Laten we kennismaken

Samen sterker

Jouw mensen moeten zich voor alles kunnen focussen op hun specialisme. Wij staan in dienst van júllie dienstverlening, kwaliteit en bedrijfsresultaat. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van ons RPA Platform.

Kom erbij

We komen altijd graag in contact met ambitieuze en talentvolle mensen. Wil jij werken in de IT frontlinie, vind je AI super interessant en spreekt de insuretech wereld je aan, bel ons dan!

— Meer over werken voor DDi

Persoonlijke blog

Onze Transaction Robot is de sleutelfiguur van het DDi Robotic Process Automation Platform. Volg het ‘persoonlijke’ blog en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

— Naar de blog

Alleen samen bereiken we succes. Persoonlijk, inhoudelijk contact is in onze ogen minstens zo belangrijk als de oplossingen die wij leveren. Daarom kiezen wij voor een directe aanspreekvorm. Dus zeggen we: graag staan we ook jou en je organisatie terzijde in de digitale transformatie van jullie repeterende bedrijfsprocessen.

Wij zijn een bedrijf met een creatief en ondernemend karakter,
steunend op deze drie kernwaarden

We vertrouwen erop dat we samen met jou altijd kiezen voor de beste oplossing.

Wij zetten de kwaliteit van ons werk en onze relaties, in hun volledige omvang, altijd centraal.

We werken voortdurend aan de duurzaamheid van jouw oplossing en onze relatie.

Ook dat hoort erbij; ‘de voorwaarden’

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederlandse ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840, alsmede de DDi licentievoorwaarden. In het kader van de privacy wetgeving “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)” is het omwille van de wettelijke bescherming van jouw organisatie noodzakelijk een verwerkersovereenkomst te sluiten met DDi.