Als Financiële dienstverlener, of assurantiekantoor in het bijzonder, heb je een grote zorgplicht aan je klanten. Alle communicatie moet dan ook tiptop in orde zijn. De mogelijkheden om klantcommunicatie te optimaliseren zijn ongekend. De kans is groot dat je hierdoor de bomen door het bos niet meer ziet. DDi Create kan jullie hierbij helpen, zodat jullie je weer volledig kunnen richten op jullie kerntaak; zorgvuldig klantadvies!

De nieuwste uitvoering van DDi Create neemt al het correspondentie werk voor je over;

  • het samenstellen van de gewenste correspondentie in de gewenste huisstijl.
  • het sorteren en samenvoegen van die correspondentie die bij een polis of relatie hoort.
  • het toevoegen van een iDeal link, zodat de klant makkelijk de betaling kan verrichten.
  • de verzending – op basis van regels – via de email, als link, via SMS of traditioneel via de post.
  • controle of email berichten juist aankomen en ingrijpen als dit onverhoopt toch niet goed gaat.
  • de toevoeging van ieder document aan het online (mijn portaal) en/of digitaal dossier in het assurantiepakket.

 

Daarnaast verzorgt DDi Create via instelbare regels de controle op uitzonderingen. Door vervolgens een taak te sturen aan de desbetreffende behandelaar om actie te ondernemen. Pas als het correspondentiestuk tiptop in orde is wordt deze naar de klant gestuurd. Het maakt niet uit of de correspondentie vanuit het gebruikte assurantiepakket wordt samengesteld als pdf, via een MS Word integratie of als XML-waardes. De laatste biedt de meeste mogelijkheden, terwijl pdf zorgt voor een snelle realisatie.

Naar wens kan via DDi Create ook het fulfilment worden uitbesteed. Deze oplossing zorgt ervoor dat al jullie correspondentie buitenshuis wordt geprint, inpakt, optimaal gesorteerd en via de post bij de klant wordt bezorgd. Geen omkijken meer naar!

Zou je meer willen weten over DDi Create en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen? Laat me dat dan even weten via 088 5672000 of stuur me een berichtje.

 

Met vriendelijke groet,

Patrick Akkerman

Leave a Reply

T 088 567 2000