DDi nodigt professionals uit de assurantiebranche uit om meer te halen uit  de DDi Transaction Robot (TA Robot) en mee te werken aan de verdere mogelijkheden van robotisering van hun administratieve processen. Tijdens vier Meetup’s in juni op verschillende locaties door het land willen we samen dieper ingaan op manieren waarop de door DDi ontwikkelde TA Robot kan aansluiten op jullie werkprocessen.

Robotisering van werkprocessen bij assurantietussenpersonen

Tot op heden wordt de DDi Transaction Robot al ingezet voor de automatische verwerking van inkomende polispost en e-mail berichten. In de praktijk is hierdoor minder tijd nodig om correspondentie te classificeren, data vast te leggen in Line of Business applicaties en het percentage aan foutieve data daalt naar nagenoeg foutloos. Repeterende handelingen in het schadeproces worden door de TA Robot overgenomen, waardoor de tussenkomst van handen tot een minimum wordt beperkt. Maar waarvoor kan de TA Robot nog meer worden ingezet? DDi is overtuigd dat er nog grotere winst te behalen is met robotisering van de werkprocessen binnen assurantiekantoren. Veel tijdrovende administratieve handelingen die nu vaak gedaan worden door vakkundige medewerkers als acceptanten, schadebehandelaars en administrateurs kan de TA Robot uit handen nemen.

Meetup with the DDi Transaction Robot

Tijdens de Meetup’s die worden georganiseerd op 13, 15, 20 en 22 juni zijn meerdere business consultants van DDi aanwezig. “We gaan met elkaar rond de tafel om onze kennis te delen. De kennis van DDi over de mogelijkheden van robotisering en die van de professionals uit de branche over de werkprocessen en de vele administratieve handelingen die daaruit voortkomen. We verwachten door deze twee samen te brengen tot verrassende, nieuwe inzichten te komen om de werkprocessen bij assurantiekantoren nog verder te optimaliseren”, aldus Thom Menssink, directeur bij DDi. “Zo zijn we bijvoorbeeld in samenwerking al bezig om de TA Robot de rekening courant match te laten verzorgen.”

Deelnemen aan een Meetup? Schrijf je direct in want vol is vol. Wil je eerst wat meer informatie dan kan je contact met ons opnemen via tel. 088 567 2000.

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000