Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat we eerder dit jaar de Transaction Robot voor Financiële dienstverleners hebben geïntroduceerd. Nu, in de nieuwste versie van de Digitale postkamer, DDi 3.5, is met name de automatische classificatie weer flink verbeterd. De TA Robot classificeert steeds meer (tot wel 70%) van alle binnenkomende berichten zonder tussenkomst van de gebruiker.

Verbeterde herkenning polispost in Digitale postkamer 3.5

Na een performance test bij een grote verzekeraar blijkt dat meer dan 60% van alle berichten direct na ontvangst automatisch aan het juiste dossier en de werklijst van de juiste behandelaar kan worden toegevoegd. Denk aan email berichten, gescande post, webaanvragen, extranet downloads, etc. De robot vangt al deze berichten op en leest ze in. Cruciale gegevens zoals polisnummer, relatienummer, namen, (e-mail) adressen, schadenummers, kentekens, et cetera haalt hij uit de berichten/documenten. Met name in de automatische classificatie o.b.v. schade- en relatienummer en in de matching van de achternaam is de TA Robot aanzienlijk beter geworden. Door deze techniek te blijven doorontwikkelen en het trainen van de TA Robot wordt het handmatig sorteren van alle berichten (in de ruimste zin van het woord) en het uitvoeren van repeterende handelingen bij de verwerking ervan in de nabije toekomst volledig geëlimineerd.

Naast deze prestatie verbeteringen zijn er ook in de workflow module en userinterface aanpassingen doorgevoerd in deze update. Een compleet overzicht van alle aanpassingen in versie 3.5 van de Digitale Postkamer is te vinden in de Release notes. Vraag ze gerust aan via info@ddi.nl of tel. 088 567 2000.

 

Vriendelijke groeten,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000