DDi Digitale Postkamer breidt rap uit in Q3 (versie 2/Q3)

De ontwikkelingen bij de digitale postkamer voor de assurantiebranche staan de komende maanden niet stil. Omdat het te veel is om allemaal in één bericht op te nemen, brengen we dit kwartaal met grote regelmaat een update uit over de ontwikkelingen.

DDi en FinConnect – de maker van slimme formulieren en de module naverrekeningen – hebben de afgelopen 2/3 weken schouder aan schouder gestaan om de slimme formulieren en de naverrekeningen automatisch te laten verwerken door de DDi Transaction Robot. En het werkt al, in de praktijk! De eerste twee kantoren profiteren hier nu al van. Zonder tussenkomst van enige menselijke handeling verwerkt de TA Robot – zoals wij hem afgekort noemen – alle slimme formulieren en naverrekingen die binnenkomen. Naast het bijwerken van de gegevens in je systeem, komen ze uiteraard direct in het juiste dossier, met de juiste omschrijving. De behandelaar krijgt keurig netjes een taak in zijn/haar werklijst om voor de klant aan de gang te gaan. Nooit meer iets overtypen, zo simpel kan het gaan/zijn!

Naast deze praktische insteek hebben we meer ideeën met FinConnect uitgewisseld. We worden enthousiast van elkaar en krijgen hier een hoop extra energie van. Deze samenwerking gaat ongetwijfeld nog veel moois opleveren voor de verzekeraars. We houden jullie op de hoogte.

Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met me op via 088 5672000.

Met vriendelijke groet,

DDi Transaction Robot

 

 

 

Leave a Reply

T 088 567 2000