DDi Digitale Postkamer breidt rap uit in Q3 (versie 3/Q3)

De ontwikkelingen bij de digitale postkamer staan de komende maanden niet stil. Omdat het te veel is om allemaal in één bericht op te nemen, brengen we dit kwartaal met grote regelmaat een update uit over de ontwikkelingen.

De volgende “sprint” van ons ontwikkelteam gaat morgen van start. In de laatste sprint is er uitgebreid onderzocht en geëxperimenteerd met de bestanden die via Extranets van verzekeraars worden aangeboden. Via prototyping zijn we een stuk wijzer geworden en hebben we goed zicht op wat er wordt aangeboden en hoe dit is opgebouwd. In de komende sprint willen we zorgen dat de Transaction Robot alle documenten die bij dezelfde polis/relatie horen als een set bij elkaar houdt. Dan wordt er niet van ieder individueel document een taak in de werklijst gezet, maar worden alle losse documenten direct in het dossier opgeslagen en komt er maar één taak in de werklijst van de behandelaar te staan.

We hopen deze technische break through de komende twee weken te bereiken. Daarna willen we met een aantal kantoren in gesprek gaan om de procesmatig kant van dit proces verder met elkaar uit te werken. We zouden graag van jullie horen hoe je de taak voor de behandelaar aangereikt wil krijgen en welke informatie een behandelaar dan nodig heeft om zijn/haar werk te doen. Onze collega Patrick Akkerman zal binnenkort contact zoeken met kantoren om te vragen of ze met ons willen meedenken.

Wil je – na het lezen van dit bericht – je spontaan aanmelden, bel Patrick dan even op zijn mobiel (06 46 149 795).

 

Met vriendelijke groet,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000