Veel financiële dienstverleners werken al met de slimme betaaldiensten van Bluem. Vandaar dat wij het bij DDi logisch vinden de Bluem viamijnbank betaaldiensten standaard op te nemen in onze DDi Create oplossing. Dit betekent dat alle nota’s door DDi Create automatisch uitgerust worden met een zogenaamde “iDeal button”. Zodra je klant op deze button klikt neemt Bluem het over. Precies zoals we gewend zijn. De klant komt op het betaalscherm in jullie eigen huisstijl, met een prachtig conversie verhogend design. De betaalpagina is ‘responsive’ gemaakt. Klanten kunnen dus eenvoudig betalen op ieder gewenst apparaat, wat resulteert in meer transacties en een hoge klanttevredenheid.

Daarnaast is ook de multichannel ondersteuning meegenomen in de DDi Create oplossing. Via instelbare regels en informatie, aangeleverd vanuit het assurantiepakket, wordt de iDeal link toegevoegd aan de email, sms en/of als QR-code aan de papieren nota.

Digitaal vertrouwen wordt steeds belangrijker. Sterker nog, het is de norm. Vandaar dat Bluem iDeal de voor de hand liggende oplossing is om toe te passen in DDi Create. In de gehele klantcorrespondentieketen tot en met betaling en weergave op het afschrift van de klant voldoet deze aan de gewenste branding. Juist deze herkenning van de huisstijl en duidelijke informatie geeft extra vertrouwen.

Meer weten over DDi Create met standaard Bluem iDeal integratie? Neem dan contact met me op via 088 5672000.

Met vriendelijke groet,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000