De verzending van prolongatie en mutatieprocessen binnen enkele weken zelfstandig digitaliseren? Dat kan nu met DDi Create voor Planet Press. In jullie eigen huisstijl, via responsive email, inclusief audit trail en volgens het vier ogen principe, opgeslagen in het digitale klant- en polisdossier.

DDi Create voor Planet Press past standaard als een maatpak

De oplossing is volledig gebaseerd op XML output. Dit biedt een ongekende flexibiliteit bij de opmaak van polisdocumenten, pakketpolissen, IVB’s en bijvoorbeeld nota’s. Doorgaans werken Output Management Systemen (OMS) met het afvangen van printbestanden (PCL), waarbij vervolgens het briefpapier (logo’s) virtueel aan het document wordt toegevoegd. Op zichzelf een eenvoudige maar effectieve oplossing.

De roep van onze klanten om meer flexibiliteit, meer onderscheid, moderne opmaak, grafisch hoogstaande en dynamische tekstfragmenten werd steeds nadrukkelijker. Zonder dat er enorme investeringen nodig zijn, lange doorlooptijden en een compleet nieuwe inrichting van alle inhoud. Snel, mooi, onderscheidend en niet duur waren de vier dwingende voorwaarden toen we DDi Create gingen ontwerpen. We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan en hebben nauw samengewerkt met o.a. Objectif Lune (makers Planet Press) en ASG (onafhankelijk specialist assurantiesystemen).

In het kort DDi Create
De oplossing doet in eerste instantie een volledige analyse van jullie huidige inrichting. Alle documenten in het in gebruik zijnde assurantiepakket worden tot in detail in kaart gebracht. Zo weet DDi Create precies welke XML labels bij welke polis, IVB en nota horen. Uiteraard inclusief de dekkingen en clausules. Tevens weet Create welke relaties hun documenten via de email of post wensen te ontvangen. Alles wordt direct vastgelegd in het datamodel (voorwaarde 1: snel). De integratie tussen Planet Press en DDi Create zorgt ervoor dat de inhoud van ieder document naadloos wordt opgemaakt in de door jullie gewenste huisstijl (voorwaarde 2 en 3: mooi en onderscheidend).

Via Planet Press realiseert DDi Create de samenstelling van het complete document (set polis, IVB, nota, begeleidend schrijven), biedt deze via instelbare regels eerst nog even ter controle aan (vierogen principe) en bezorgt deze – naar voorkeur van de verzekerde – via de email digitaal of via de kleurenprinter en de post bij de klant. Tegelijkertijd wordt van ieder document een complete audit trail aangelegd – van creatie tot ontvangst – en als volledig dossier digitaal gearchiveerd in het digitale klant- en polisdossier van het assurantiepakket en/of mijn portaal.

De investering in DDi Create is eenmalig en verdient zich snel terug. Er is geen sprake van repeterende kosten per verzonden bericht of geprint document (voorwaarde 4: niet te duur).

Meer informatie over DDi Create? Neem contact met mij op via 088 567 2000 of http://ddi.nl/contact/.

Patrick Akkermann
Managing partner DDi

Leave a Reply

T 088 567 2000