Hallo allemaal,

In navolging van mijn artikel van afgelopen week, ben ik vandaag weer in Maastricht en heb ik een afspraak met Ed. Dit keer niet voor de analyse, maar als zijn nieuwe collega. Ik heb er zin in!

Als eerst ga ik ervoor zorgen dat er, in samenspraak met de collega’s van de acceptatie, een mooie opmaak komt voor de nieuwe polissen, nota’s en IVB’s. Uiteraard in de huisstijl van mijn nieuwe werkgever. Bij de opmaak van deze documenten zorg ik er ook voor dat het ‘vier ogen’ principe gehanteerd wordt. Hiermee is er een extra controle ingebouwd om fouten te reduceren. Deze controles worden hierna ook vastgelegd in een audit. Na de inrichting van het proces zelf, ga ik er zelf voor zorgen dat ik output per relatie afwacht en bundel voor gelijktijdige verzending. Dit kan per post, maar uiteraard ook per mail.

Naast de bovenstaande inrichting, zijn wij nog een stapje verder gegaan. Hier vertel ik jullie volgende week graag meer over.

Benieuwd naar het vervolg? Stuur mij dan even een connectieverzoek op LinkedIn, of contacteer een DDi consultant op: 0885672000.

Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000